Usluge

Tvrtka STS PLIN bavi se izradom vlastite plinske opreme , nabavkom, ugradnjom i servisom inozemne opreme za UNP, montažom automatskih punionica plina te plinifikacijom djelova plinske mreže manjih mjesta i naselja.

U svom programu STS PLIN ima projektiranje i proizvodnju kompaktnih mobilnih punionica plina za vozila popularno zvanih „SKID“ jedinica kao i izradu i montažu kaveza za plinske boce, a pored ostalog nudi izradu i servis kompletnih SKID jedinica za UNP.

Svoju djelatnost 2013. godine društvo je proširilo na pripremu spremnika za pregled opreme pod tlakom i mjerenje debljine stijenke ultrazvučnom metodom.

Pored poslova pregleda, servisa i ispitivanja sigurnosnih ventila, te agregata za istakanje UNP za motorna vozila, tvrtka je ovlaštena od strane Državnog zavoda za mjeriteljstvo za obavljanje pregleda, popravljanja i ispitivanja agregata za istakanje goriva za motorna vozila za UNP.

STS PLIN ima ovlaštenje Ex Agencije za instaliranje i održavanje uređaja i instalacija u Ex zonama.

U postupku je dobivanje akreditacije prema normi HRN EN ISO/IEC 17020 od strane Hrvatske akreditacijske agencije za inspekciju sigurnosnih ventila, tlačne opreme i mjerila za istakanje UNP-a.

Također, u poduzeću postoji laboratorij za inspekciju sigurnosnih ventila , a uvođenjem sustava kvalitete prema normi HRN EN ISO/IEC 17020, osigurava se kvalitetan rad inspekcijskog tijela i sljedivost mjernih rezultata.

Stalnom edukacijom djelatnika i nabavkom suvremene opreme u mogućnosti smo udovoljiti najvišim standardima i pružiti kompletnu uslugu sadašnjim i budućim partnerima.


Kontaktirajte nas

Međugorska ulica 1a

10 360 Sesvete

info@stsplin.com

tel: + 385 1 2005 318

fax: + 385 1 2009 854